پاسخ: [بحث] کدام سیستم عامل بهتر است ؟
دوستان تاپیک ها کاملا کنترل میشن لطفا با آرامش بیشتر ادامه بدید ( مخصوصا جناب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] )، هر کدام که بهتر باشه کوچک ترین سودی که به شما نمیرسه هیچ حتی پایه های دوستیهاتون رو هم دچار رعشه میکنه . . .:11():
ممنون
میلاد
:Love-PCN~!:
یکی نیست، باهاش بحث کنیم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
راستی خرید CD رایگان اوبونتو :
کد:
http://shipit.ubuntu.com
به نظر من نصبت به دید افراد سیستم عامل هم می تونه خوب و بد باشه.
مثلاً یک ویندوزی و یک لینوکسی نمیشه کلی گفت ولی خوب امنیت تو لینوکسه دادا من خودم شخصاً ابونتو رو خیلی دوست دارم:love:
نقل قول:
یکی نیست، باهاش بحث کنیم ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
راستی
خرید CD
رایگان اوبونتو :
کد:
http://shipit.ubuntu.com
آخر خریده یا رایگانه :lol:
سلام
چرا ویندوز سرور 2003 و یا سرور 2008rc2 رو توی انتخاب هاتون نگذاشتید؟
واقعا در استفاده کردن از منابع حرف اول رو میزنند
من از سرور 2008rc2 که بر مبنای سون هست استفاده می کنم
:great::give_rose:
سلام :
به نظر من دو نکته بیشتر از هر موضوعی برای کاربرانی ویندوز 7که بصورت 24 ساعت سیستمشون روشن هست و دائم در حال کار است و دچار مشکل های احتمالی می شود به چشم می آید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
1 - نصب بسیار آسان و سریع ویندوز 7
2 - قابلیت تعمییر ویندوز در هر شرایط حتی زمانی که ویندوز دیگر بالا نمی آید و به هیچ عنوان دسترسی به اطلاعات با ارزش در درایو ویندوز نباشد شما می توانید با قرار دادن DVD ویندوز در درایو و زدن کلید F8 وارد قسمت انتخاب نوع بالا آمدن ویندوز شوید و در اولین انتخاب گزینه تعمییر ویندوز رو انتخاب کنید تا براحتی محیط مناسبی جهت انتقال فایل های با ارزش برای شما نمایان شود !
آفرین به سازندگان ویندوز که بعد از تولید ویندوز 6 و 7 این قسمت رو بالاخره ایجاد کردند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
البته این قابلیت ویندوز 7 خیلی عالیه و من شخصاً بعد از کار با 7 دلن نمی آد از ویندوز جدا بشم ولی باید به سازندگان Free BSD هم تبریک گفت برای ایجاد یک OS با بالاترین زمان کار بدون هنگ کردن واقعاً محشره بی خود نیست Yahoo از همین سیستم عامل استفاده می کنه.
نقل قول:
البته این قابلیت ویندوز 7 خیلی عالیه و من شخصاً بعد از کار با 7 دلن نمی آد از ویندوز جدا بشم ولی باید به سازندگان Free BSD هم تبریک گفت برای ایجاد یک OS با بالاترین زمان کار بدون هنگ کردن واقعاً محشره بی خود نیست Yahoo از همین سیستم عامل استفاده می کنه.
۲-۳ سال پیش یه گند تاریخی از سرورهای میکروسافت در اومد که از لینوکس استفاده کرده بود :lol:
نقل قول:
آخر خریده یا رایگانه :lol:
برادر داری اذیت میکنی ! خرید رایگانه ! یعنی در کل پول نمیدی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
سلام
چرا ویندوز سرور 2003 و یا سرور 2008rc2 رو توی انتخاب هاتون نگذاشتید؟
واقعا در استفاده کردن از منابع حرف اول رو میزنند
من از سرور 2008rc2 که بر مبنای سون هست استفاده می کنم
:great::give_rose:
بحث ما سیستم عامل های Desktop است نه Server ! :wink:
ولی در کل داره از این Terminal اوبونتو خوشم میاد، صد تا CMD رو با هم میخوره :lol:
نقل قول:
ولی در کل داره از این Terminal اوبونتو خوشم میاد، صد تا CMD رو با هم میخوره
شما خودت استادی
ولی من فقط و فقط فدورا رو به همه پیشنهاد میدم
واقعا بی نظیر هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]